Prijava / Registracija
Još nemate profil? Registrujte se besplatno, i ostvarite mnoge pogodnosti koje Vam pruža mojDoktor.ba

O nama

Portal www.mojDoktor.ba je interaktivni portal koji kroz svoju bogatu bazu podataka, sofisticirane alate pretrage i jedinstven koncept rada, brzo i besplatno omogućuje dostupnost i razmjenu kvalitetnih informacija o doktorima, zdravstvenim ustanovama, apotekama, osiguranjima, banjama, radnjama medicinske opreme, te ostalim subjektima vezanim za pružanje ili posredovanje u pružanju zdravstvenih usluga u BiH. Naš portal nudi Vam da na jednom mjestu rangirate doktore i/ili zdravstvene ustanove i njihove usluge po medicinskoj oblasti, specijalizaciji, lokaciji, pojedinačnim ocjenama i iskustvima pacijenata. U potrazi za savršenom zdravstvenom uslugom za Vas i Vaše najmilije dovoljno je da unesete osnovne kriterije pretrage i izaberete najbolje za svoje zdravlje!

Cilj našeg portala je da zdravstveni sistem u BiH učini što transparentnijim i svim potencijalnim pacijentima pruži priliku da naprave najbolju odluku pri odabiru medicinske usluge oslanjajući se na kvalitetnu i provjerenu informaciju o najcijenjenijim doktorima, zdravstvenim ustanovama, osiguranjima i ostalima čiji je primarni zadatak da brinu o Vašem zdravlju.

Edukativna dimenzija portala mojDoktor.ba svojim posjetiocima omogućava besplatno stručno savjetovanje u vidu rječnika medicinskih pojmova, bazom medjunarodne klasifikacije bolesti, kalendara medicinskih događaja u zemlji i inostranstvu, stručnih i informativnih članaka, mape ljudskog tijela, te ostalih informacija koji za zadatak imaju pojašnjenje često komplikovanih pojmova i stručne medicinske terminologije.

Portal www.mojDoktor.ba podjednako zastupa one koji traže zdravstvene usluge i one koji ih pružaju povezujući tako ove dvije grupacije u priču koja za cilj ima povećanje standarda zdravstvene usluge, kao i zdravstvene svijesti korisnika te usluge.

Portal www.mojDoktor.ba nudi virutualni prostor u kojem pacijenti, zdravstveni radnici i njihove službe imaju slobodan pristup informacijama, mogućnost međusobne razmjene informacija, te opciju valorizacije zdravstvenih usluga, pojedinih doktora i/ili zdravstvenih ustanova. Taj jedinstveni prostor razmjene informacija doprinosi povećanju nivoa zdravstvene svijesti među širom populacijom i ljekarima, te unaprijeđenju zdravstvene usluge i kulture zdravog življenja u BiH.

 

www.mojDoktor.ba