Prijava / Registracija
Još nemate profil? Registrujte se besplatno, i ostvarite mnoge pogodnosti koje Vam pruža mojDoktor.ba

Medical Park

mojdoktor.ba     Rubrika     Zdravstvene ustanove   Medical ParkMedical Park

Reisa Džemaludina Čauševića 2, 71000 Sarajevo
+387 33 222 559
+387 61 55 44 30

Ocjena

stručnost
cijena
ljubaznost

Rječnik medicinskih pojmova

Rječnik medicinskih pojmova Često korišteni pojmovi u medicini.
saznaj više

Priručnik Bolesti

Priručnik Bolesti Sve o bolestima, njihovim simptomima i naćinu liječenja.
saznaj više

Interpretacija lab. nalaza

Interpretacija laboratorijskih nalaza Detaljan opis nekog sastojka krvi.
saznaj više

Mr. Pacient

Mr. Pacient Ne znate u kojoj oblasti tražiti doktora, tražite prema simptomima.
saznaj više

Korisni dokumenti

Korisni dokumenti saznaj više

O nama

Osim što osiguravaju uslove svjetski poznatog centra za zdravstvenu njegu, bolnice Medical Park grupacije zadovoljavaju posebne potrebe i interese međunarodnih pacijenata.

Međunarodni centar za pacijente bolnica Medical Park grupacije posvećen je pomaganju pacijentima prije, tijekom i nakon boravka u Turskoj i osiguravanju toga da njihovo iskustvo u bolnicama Medical Park bude pozitivno. Naša uloga je pomoći im da se osjećaju što je moguće udobnije tjekom njihovog boravka.

Od trenutka kada nas pacijenti kontaktiraju, naši posebno obučeni predstavnici pacijenata ponašat će se kao njihova glavna veza s bolnicom Medical Park i osigurat će im uspiješnu komunikaciju.

Multikulturno osoblje u Međunarodnom centru za pacijente nudi brojne posebne usluge i sadržaje koji će boravak učiniti što je moguće udobnijim. Međunarodni tim posvećen je tome da učine da se pacijenti i njihova obitelj osjećaju kao kod kuće fokusirajući se na njihove kulturne potrebe i osiguravajući im individualnu pažnju. Medical Park shvaća da posjeta bolnici, posebno u stranoj državi, može biti stresna i iz tog razloga naše osoblje iz Međunarodnog centra za pacijente spremno je pomoći 24 sata u danu, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini. Međunarodni centar za pacijente Medical Park bolnica posvećen je ispunjavanju potreba pacijenata i njihovih obitelji koji nas posjećuju iz cijelog svijeta.

U Međunarodnom centru, naš tim se veoma ponosi pružanjem visoko prilagođene njege. Članovi osoblja Međunarodnog centra za pacijente suosjećajni su i osjetljivi na posebne potrebe svih kultura i nastoje iskustvo svakog pacijenta učiniti što je moguće ugodnijim i udobnijim.

Medical Park omogućava usluge osobne veze poput:

• Koordinacija bolnice, liječničke i dijagnostičke preglede
• 24 sata usluge prevođenja
• 24 sata hitne službe, uključujući koordinaciju zračnog ambulantnog transfera
• Pomoć pri putnom aranžmanu (pisma za putne vize i usluge prijevoza itd.)
Pomoć pri financijskim problemima:
• Koordinacija s kompanijama primarnog osiguranja i putničke pomoći
• Procjene i popusni paketi za neosigurane pacijente koji sami plaćaju liječenje
• Koordinacija naprednim načinom uplata (plaćanje doznakom)
• Prijenos svih medicinskih nalaza
• Pomoć sa svim tekućim problemima nakon vašeg otpuštanja iz bolnice
Čime se izdvajamo
• Najnovija unaprijeđena liječenja,
• Prilagođena pomoć sa svim medicinskim i turističkim aranžmanima,
• Raznovrsne dobrodošlice iz svih zemalja: Ljudi iz svih kultura mogu pronaći ono što trebaju da bi se u Turskoj osjećali kao kod kuće.

ulusbos

Procjene troškova i naplata

Pacijenti s međunarodnom uputnicom se ispituju i ocjenjuju od strane specijaliziranog medicinskog osoblja, tako da se procjena troškova za liječenje može pružiti pacijentima prije nego što doputuju u Medical Park.

Klinički koordinator će pružiti procjene i informacije o depozitu kako bi se osiguralo njegovo razumijevanje naknada i troškova.

Sastanci

U Medical Park-u, nudimo širok spektar specijalističkih zdravstvenih usluga, kako ambulantnog tako i bolničkog liječenja. Međunarodni pacijenat koji kontaktira centar će biti zamoljen da priloži kopiju najnovijih medicinskih informacija koje se odnose na njegovo kliničko stanje. Medicinske informacije koje su već prevedene na engleski su potrebane da bi se izavršio proces pregleda i zakazao sastanak.
Medical Park Međunarodni centar za pacijente će svaki pojedinačni upit prenijeti na odgovarajući odjel i zakazati satanak što je moguće ranije, pogodan i za pacijenta i liječnika.
Medicinske informacije mogu biti direktno proslijeđene Međunarodnom centru za pacijente na e-mail [email protected]

Za sastanke u Medical Park-u, možete popuniti obrazac za rezervaciju i poslati nam putem e-maila. Po prijemu obrasca rezervacije, mi ćemo potvrditi vaš zahtjev i potvrditi vaše sastanke.
Obavještavamo vas da naš e-mail server ima 10 MB limit na dolazne e-mailove.

Informacije o vizama i pasošu

Medical Park će podržati izdavanje Vaše medicinske vize radeći s turskim ambasadama i konzulatima u Vašoj zemlji i pružiti dokumentaciju Vašeg čekanja liječenja i sastanka. Centar će uložiti sve napore da se ubrza obrada Vaše vize. Međutim, samo ambasada ili konzulat može odobriti izdavanje vize.
Medical Park Međunarodni centra za pacijente zahtijeva kopiju pasoša po dolasku i prije nego što je prvi termin zakazan.

Putovanja i transport

Osoblje Vam može pružiti savjet o najpogodnijim vezama do Turske, gdje će se predstavnik Medical Park susresti s Vama i članovima Vaše porodice prilikom dolaska. Ova usluga je besplatna za pacijente i prateće članove obitelji.

Smještaj

Medical Park Međunarodni centar za pacijente, održava odnose sa brojnim hotelima i stambenim poslovnicima. Nakon što stignete, predstavnik Medical Park-a će Vam pomoći u pronalaženju smještaja koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Usluge prevođenja

Usluge prevođenja su dostupne na velikom broju jezika za naše pacijente. Medicinsko osoblje je dvojezično i dvokulturno. Mi smo obučeni da tumačimo u medicinskom okruženju u skladu sa prihvaćenim nacionalnim standardima, a osjetljivi smo na preko-kulturna pitanja naših pacijenata.

Pisma pristanka, uputstva otpuštanja i druge medicinske dokumentacije za liječenje mogu biti prevedeni na odgovarajući jezik za pacijenta.

Preporučujemo obavještavanje unaprijed, kako bi osigurali da možemo na najbolji način zadovoljiti potrebe pacijenta. Usluge su besplatne za pacijente.

Šta ponijeti u Medical Park s Vama?

Molimo da budete sigurni kako ste ponijeli svu Vašu medicinsku dokumentaciju i dijagnostički materijali na pregled kod doktora, ako ih niste poslali unaprijed. Sljedeće stavke će biti potrebne da zakažemo Vaš prvi sastanak:

• Vaš pasoš ili drugi važeći oblik identifikacijskog dokumenta
• Demografske informacije, uključujući ime i prezime, kućnu adresu, kontakt telefon (uključujući lokalni kontakt telefon ili mobitel), e-mail, datum rođenja
• Detaljne informacije osiguranja, uključujući naziv osiguranja, broj police i grupe, kontakt broj telefona osiguravajuće kuće
• Ako ste pacijent pod pokroviteljstvom vlade, ponesite pismo odobrenja iz Vaše ambasade
• Ponesite cjelokupnu medicinsku dokumentaciju, uključujući sve povezane ispite i izvještajne operacije, evidencije liječenje i laboratorijske rezultate
• Sve filmove (stare i trenutne) iz studija za snimanje, kao što su X-zrake, MRI i CT skeniranje, zajedno sa svim ostalim relevantnim izvještajima


Mapa

Poštovani, morate biti registrovani korisnik da bi ste iskoristili ovu besplatnu pogodnost.

Za prijavu ili registraciju korsitite link "prijava/registracija" u vrhu stranice.
AkYVN