Prijava / Registracija
Još nemate profil? Registrujte se besplatno, i ostvarite mnoge pogodnosti koje Vam pruža mojDoktor.ba

Stomatološka ordinacija " Dr. Agić"

mojdoktor.ba     Rubrika     Zdravstvene ustanove   Stomatološka ordinacija " Dr. Agić"Stomatološka ordinacija " Dr. Agić"

Herceg Stjepana 4, 71000 Sarajevo
+387 33 208 444

Radno vrijeme

ponedeljak - petak

   09:00 - 18:00

Ocjena

stručnost
cijena
ljubaznost

Foto galerija

Prikaži sve fotografije

Rječnik medicinskih pojmova

Rječnik medicinskih pojmova Često korišteni pojmovi u medicini.
saznaj više

Priručnik Bolesti

Priručnik Bolesti Sve o bolestima, njihovim simptomima i naćinu liječenja.
saznaj više

Interpretacija lab. nalaza

Interpretacija laboratorijskih nalaza Detaljan opis nekog sastojka krvi.
saznaj više

Mr. Pacient

Mr. Pacient Ne znate u kojoj oblasti tražiti doktora, tražite prema simptomima.
saznaj više

Korisni dokumenti

Korisni dokumenti saznaj više

O nama

Kao praksa mi vjerujemo da su preventivna njega i obrazovanje put do optimalnog zdravlja zuba. Zato se, kroz razgovor sa pacijentom, fokusiramo na cjelokupno stanje usta, zuba i desni. Naš cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i Vašu porodicu. Nismo fokusirani samo na Vaš predivan osmijeh, takođe se brinemo i za Vaše zdravlje. Kada Vam nudimo tretman, mi uzimamo u obzir Vaše želje. Objašnjavamo Vam koje Vam mogućnosti stoje na raspolaganju.

Mi smo ponosni što smo uspjeli da napravimo sredinu punu dobrodošlice, podrške i topline i što smo uspjeli da izgradimo odnos pun povjerenja. Uvijek imamo dovoljno vremena da obezbjedimo pacijentu dovoljno pažnje i marljiv rad da bi zaslužili njegovo poštovanje i povjerenje.

Naše stručno osoblje komunicira na više svjetskih jezika tj. na engleskom i talijanskom jeziku, što je svakako olakšavajuća okolnost za naše klijente.

Usluge / Djelatnosti

BOLESTI ZUBA

Naš cilj je spasiti baš svaki zub, vratiti mu prvobitni izgled i funkcionalnost. Savremeno liječenje zuba podrazumijeva bezbolnu intervenciju upotrebom lokalne anestezije i maksimalno čuvanje zdravog zubnog tkiva primjenom savremenih materijala.

ENDODONCIJA

Savremeni pristup i nova tehnologija obrade kanalnog sistema zuba omogućava da danas, sa izuzetnom pouzdanošću i velikim uspjehom, pristupamo liječenju svih grupa zuba.

DJEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA

Pedodoncija je izrazito važna kako bi djeca u najranijoj dobi naučila pravilno održavati zdravlje usne šupljine i kako kasnije ne bi imala nepotreban strah od stomatoloških pregleda.

PARODONTOLOGIJA

Parodontologija djeluje u području očuvanja zdravlja potpornog tkiva zuba, tzv. parodonta. Zdravlje potpornih struktura preduslov je zdravlja zubi.

PROTETIKA

Protetika djeluje u području nadomještanja izgubljenih zuba te poboljšavanja funkcije i izgleda prirodnih zuba.

RVG

RVG je digitalni senzor koji doktoru stomatologu omogućava napraviti intraoralni radiograf (sliku) bez filma.

IZBJELJIVANJE ZUBA

Blistavi bijeli zubi znak su zdravlja i zadovoljstva. Izbjeljivanje zuba je jedan od načina da vratimo prirodnu boju Vaših zuba.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Moderno vrijeme, u kojem su ljepota i mladost društveni imperativi, dentalnu medicinu je ponovo definisalo ne samo kao isključivo zdravstvenu, nego i kao estetsku djelatnost.

ORALNA HIRURGIJA

Oralnohirurška djelatnost obuhvata hirurško i konzervativno liječenje oboljenja, nepravilnosti i trauma u predjelu usne šupljine, vilica i okolnih struktura čija je funkcija povezana sa funkcijom usne šupljine i žvakanjem.

IMPLANTOLOGIJA

Implantologija pruža rješenja za sve oblike bezubosti (od pomanjkanja jednog do nedostatka svih zuba) te predstavlja idealno rješenje za osobe nezadovoljne klasičnom zubnom protezom.

ORALNA MEDICINA

Stomatološka disciplina koja se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti sluznice usta, žlijezda slinovnica i oralnim bolnim sindromima.

DENTALNI LASER

Dentalni laseri se koriste u mnogim stomatološkim tretmanima, uključujući i tretman mehkih tkiva. Laseri za mehka tkiva su različite valne dužine i jačine, i mogu biti upotrijebljeni za zahvate koji bi se inače izvodili upotrebom skalpela.

PLANMECA OPG APARAT

Snimak kompletne vilice. Zamislite ovaj snimak kao sliku razreda u školi, sva se djeca vide na njemu.


Doktori/Uposlenici


Dr. Ajša AgićSpecijalista oralne medicine i parodontologije
dr Tarik AgićDr dentalne medicine

Mapa

Poštovani, morate biti registrovani korisnik da bi ste iskoristili ovu besplatnu pogodnost.

Za prijavu ili registraciju korsitite link "prijava/registracija" u vrhu stranice.
FoWwP