Prijava / Registracija
Još nemate profil? Registrujte se besplatno, i ostvarite mnoge pogodnosti koje Vam pruža mojDoktor.ba

Apoteka Lotus

mojdoktor.ba     Rubrika     Apoteka   Apoteka LotusApoteka Lotus

Džemala Bijedića 102, 71000 Sarajevo
+387 33 677 944
+387 33 677 567

Radno vrijeme

Pon-Pet: 08:00 - 21:00
    Sub: 09:00 - 19:00
    Ned: 09:00 - 13:00

Ocjena

stručnost
cijena
ljubaznost

Foto galerija

Rječnik medicinskih pojmova

Rječnik medicinskih pojmova Često korišteni pojmovi u medicini.
saznaj više

Priručnik Bolesti

Priručnik Bolesti Sve o bolestima, njihovim simptomima i naćinu liječenja.
saznaj više

Interpretacija lab. nalaza

Interpretacija laboratorijskih nalaza Detaljan opis nekog sastojka krvi.
saznaj više

Mr. Pacient

Mr. Pacient Ne znate u kojoj oblasti tražiti doktora, tražite prema simptomima.
saznaj više

Korisni dokumenti

Korisni dokumenti saznaj više

O nama

Privatna apoteka LOTUS otvorila je svoja vrata 18.07.2011 i već više od tri godine je na usluzi zaštiti zdravlja i prevenciji protiv bolesti stanovnika glavnog grada.

Moderno opremljena, apoteka LOTUS se izdvaja prepoznatljivim bojama, širinom asortimana kao i ljubaznim i mladim osobljem.

Od samog otvaranja slijede slogan VIŠE OD APOTEKE jer vjeruju da pacijenti i korisnici usluga apoteke zaslužuju više za ukazano povjerenje. Sa pacijentim aostvarili su profesionalnu i povjerljivu komunikaciju sa ciljem praćenja ishoda i efikasnosti terapije liječenja. Stvorili su ugodan i prozračan ambijent za posjetioce i zaposlenike po uzoru na moderne apoteke iz Europe i Svijeta. U svom asortimanu posjeduju široku paletu proizvoda, kako lijekova tako i medicinskih pomagala, kozmetike, proizvoda za djecu.

Od samog početka rada imaju potpisan Ugovor sa Fondom zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo za izdavanje lijekova na recept i za tu svrhu obezbijedili su lager preparata koji se izdaju na teret Fonda. 

Primarni cilj apoteke LOTUS osim izdavanja lijekova stanovništvu je promocija zdravlja i zdravog načina života. S tim u vezi svake godine obilježavaju važne datume u zdravstvu, kao što su Svjetski dan borbe protiv dijabetesa, Sedmica borbe i prevencije raka grlića maternice, Svjetski dan bez duhanskog dima i Svjetsku sedmicu dojenja

Farmaceutska struka je osnova rada apoteke LOTUS, stoga nastoje da kontinuirano usavršavaju znanja, prate trendove kako bi pacijentima pružili kvalitetan i stručan savjet.

Jedna su od rijetkih apoteka koja u želji da sačuva vezu sa farmacijom izrađuje magistralne pripravke prema Formulae magistrales i receptima doktora.

Apoteka LOTUS se nalazi na pristupačnoj lokaciji sa parkingom u ul DžemalaBijedića 102, Kvadrant C na ČengićVili. Posjetite nas i uvjerite se zašto za sebe kažemo da smo VIŠE OD APOTEKE...

Usluge / Djelatnosti


Mapa

9kE1g