Prijava / Registracija
Još nemate profil? Registrujte se besplatno, i ostvarite mnoge pogodnosti koje Vam pruža mojDoktor.ba

Medicinsko-biokemiski laboratorij Prolab

mojdoktor.ba     Rubrika     Laboratorije   Medicinsko-biokemiski laboratorij ProlabMedicinsko-biokemiski laboratorij Prolab

Nikole Kolumbića Šake do br. 22, lidža, 71000 Sarajevo
+387 33 776 280
+387 33 776 290

Ocjena

stručnost
cijena
ljubaznost

Foto galerija

Rječnik medicinskih pojmova

Rječnik medicinskih pojmova Često korišteni pojmovi u medicini.
saznaj više

Priručnik Bolesti

Priručnik Bolesti Sve o bolestima, njihovim simptomima i naćinu liječenja.
saznaj više

Interpretacija lab. nalaza

Interpretacija laboratorijskih nalaza Detaljan opis nekog sastojka krvi.
saznaj više

Mr. Pacient

Mr. Pacient Ne znate u kojoj oblasti tražiti doktora, tražite prema simptomima.
saznaj više

Korisni dokumenti

Korisni dokumenti saznaj više

O nama

Prolab Sarajevo je najveći privatni medicinsko-biokemijski laboratorij u Bosni i Hercegovini u kojem se obavljaju analize iz područja biokemije, hematologije, koagulacije i imunokemije, te analize DNK u suradnji s kompanijom Genos iz Zagreba.

Ideja osnivanja ovog laboratorija je ponuditi pouzdanu uslugu po cijenama primjerenim financijskoj situaciji u Bosni i Hercegovini, ne odstupajući od svjetskih standarda kontrole kvaliteta. Razumijevajući potrebe tržišta, cilj nam je omogućiti najširi opseg medicinsko-biokemijskih analiza, uz stručne konsultacije stručnog tima.

Medicinsko-biokemijski laboratorij Prolab je registriran Rješenjem Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo br. 10-37-10800/13 od 11. 10. 2013.

Laboratorij je opremljen najmodernijom opremom vrhunskih svjetskih proizvođača laboratorijskih uređaja kao što su Siemens, Abbott, Olympus, Eppendorf i drugi. Prvi smo privatni laboratorij s implementiranim laboratorijskim informacionim sistemom koji omogućava pouzdan rad i evidenciju, kao i uvid svakog pacijenta u rezultate analize u svakom trenutku nakon izdavanja.

Obratite nam se s povjerenjem s bilo kojim pitanjem iz područja medicinsko-laboratorijske dijagnostike, jer ovo je centar namijenjen za tu vrstu konsultacija.

Usluge / Djelatnosti


Mapa

6rie3