Prijava / Registracija
Još nemate profil? Registrujte se besplatno, i ostvarite mnoge pogodnosti koje Vam pruža mojDoktor.ba

Amoena BH d.o.o.

mojdoktor.ba     Rubrika     Med. oprema i pomagala   Amoena BH d.o.o.Amoena BH d.o.o.

Koševo broj 9, 71000 Sarajevo
033 269 430
033 269 431

Radno vrijeme

Ponedeljak- Petak

08:00 - 18:00

Subota 

09:00 - 13:00

Ocjena

stručnost
cijena
ljubaznost

Foto galerija

Rječnik medicinskih pojmova

Rječnik medicinskih pojmova Često korišteni pojmovi u medicini.
saznaj više

Priručnik Bolesti

Priručnik Bolesti Sve o bolestima, njihovim simptomima i naćinu liječenja.
saznaj više

Interpretacija lab. nalaza

Interpretacija laboratorijskih nalaza Detaljan opis nekog sastojka krvi.
saznaj više

Mr. Pacient

Mr. Pacient Ne znate u kojoj oblasti tražiti doktora, tražite prema simptomima.
saznaj više

Korisni dokumenti

Korisni dokumenti saznaj više

O nama

Bavimo se zastupanjem, uvozom, distribucijom, veleprodajom i maloprodajom ortopedskih pomagala. Registrovani smo pri Agenciji za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine kao veleprometnici medicinskih sredstava.

Sa radom smo počeli 2006. godine i to najprije sa programom ortopedskih pomagala za žene nakon operacije dojke, firme Amoena Medizin-Orthopaedie-Technik GmbH Njemačka, globalnog lidera u ovoj oblasti. Radeći i sazrijevajući uz rad, uviđali smo potrebe naših kupaca i lagano širili prodajni portfolio. Pri tome smo prije svega nastojali da obezbijedimo prvoklasne proizvode vodećih svjetskih proizvođača. Zajedno sa proizvođačima, posvećujemo veliku pažnju edukaciji prodavača koji rade direktno sa krajnjim korisnicima. Online prodavnica nam omogućava bolju međusobnu povezanost, jer se preko nje možete detaljno informisati o svim našim proizvodima. Za svako dodatno pojašnjenje stojimo vam na raspolaganju. Nazovite nas ili nas kontaktirajte putem e-maila.


Robne marke & Zastupništva


amoenaProgram ortopedskih pomagala za žene nakon operacije dojke, koji obuhvata prsne proteze sa dodatnom opremom, specijalne grudnjake, kupaće kostime, odjeću za sport.
MENTORSilikonski implantati za augmentaciju i rekonstrukciju dojke. Još više informacija o augmentaciji i rekonstrukciji dojke potražite na www.mentorcorp.com   Mentor implantati su ujedno i jedini implantati na našem tržištu koji posjeduju kako dozvolu američkog FDA-a, tako i evropski CE certifikat.
mediPreventivne i medicinske čarape za vene, kompresivni rukavi za limfedem ruke, kompresivna odjeća nakon estetskih hirurških intervencija, CEP kompresivne čarape za sportiste.
MaxisPreventivne i medicinske čarape za vene, kompresivni rukavi za limfedem ruke.
ellen willePerike i pribor za perike.
BioCerBioCer je njemačka kompanija koja se bavi proizvodnjom visoko sofisticiranih medicinskih sredstava koja se koriste u raznim sferama hirurgije (ortopedije, plastične i rekonstruktivne, neurohirurgije itd...). Proizvodi uključuju hirurške mrežice, sredstva za hemostazu na biljnoj bazi, koja su u potpunosti bio-kompatibilna i mogu se koristiti u raznim hirurškim zahvatima. U pitanju je jako inovativna kompanija, koja za svoje proizvode posjeduje dozvolu američkog FDA-a, te evropski CE certifikat.
RegenLab RegenLab je svjetski lider u proizvodnji regenerativne autologne medicine. Tzv. PRP (platelet rich plasma) se upotrebljava u mnogim granama medicine, ortopedije, plastične i rekonstruktivne hirurgije, estetske medicine, dermatologije itd...
RevanesseNova generacija filera sa umreženom hijaluronskom kiselinom. Revanesse fileri posjeduju evropski CE certifikat, te američki FDA, što ga čini jednim od samo četiri dermalna filera sa dozvolom za distribuciju i upotrebu na američkom tržištu. Za više informacija posjetite stranicu www.revanesse.com
Panache Lingerie Panache Lingerie je britanski brend i vodeći proizvodjač grudnjaka i donjeg veša. Specijalizovani su za proizvodnju komfornih, elegantnih i ženstvenih modela grudnjaka, kupaćih kostima i veša za žene sa većim grudima.

Mapa

mKiwS