Danas 08.04.2019 godine u prostorijama Stomatološke Komore FBiH potpisan je memorandum o saradnji između Stomatološke komore FBiH i portala mojDoktor.ba, najznačajnijeg medicinskog portala u BiH.

Memorandum su potpisali predsjednik Stomatološke komore prim.dr Mirsad Tokić i predstavnik portala mojDoktor.ba Avdulah Kaćevac.

Portal mojDoktor.ba će kao medijski partner pratiti i medijski pokrivati sve edukativne i stručne skupove/kongrese Stomatološke komore FBiH.

Dogovoreno je također da će Stomatološka komora FBiH i portal mojDoktor.ba sarađivati na zajedničkim projektima iz oblasti svojih djelatnosti te ostalim aktivnostima koje su korisne za opšte oralno zdravlje naših građana.

„Ovim memorandumom je ostvaren bitan pomak u procesu informisanja građana Bosne i Hercegovine o radu i djelovanju Stomatološke komore FBiH. Dodatni cilj ove saradnje je da se kroz edukativne sadržaje portala mojDoktor.ba doprinese podizanju svjesti građana o značaju oralnog zdravlja i njegovom uticaju na opšte zdravlje čovjeka“ Izjavili su potpisnici ovog memoranduma.