Drage kolege,

U ime South East Europe Facial Aesthetic Society ( SEEFAS ) i Dermatološkog  centra Farah, veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas da se pridružite Simpozij ESTETSKA MEDICINA Sarajevo, Bosna i Hercegovina, 20. – 21. oktobar/listopad, 2017. South East Europe Facial Aesthetic Society ( SEEFAS ), Društvo za estetiku lica jugoistočne Europe osnovano je u Zagrebu, regionalnom centru izvrsnosti nekirurških i minimalno invazivnih zahvata estetske medicine.

Vizija i misija Društva za estetiku lica jugoistočne Europe – South East Europe Facial Aesthetic Society ( SEEFAS ) je povezati zainteresirane kolege u cilju daljnje edukacije, razmjene iskustava, razvoja i unapređenja u struci.

Organiziranje znanstvenih simpozija u suradnji s međunarodnim srodnim organizacijama u medicinskoj struci koje se bave estetikom, medicinom s posebnim interesom u nekirurškoj i minimalno invazivnoj estetici lica te razvoj medicinske struke i zdravstvene zaštite u cjelini.

SEEFAS aktivno djeluje u regiji Jugoistočne Europe, Italija, Austrija, Slovenija, Hrvatska, Mađarska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Albanija, Makedonija, Crne Gora, Bugarska, Rumunjska, Grčka i Turska.

Ovom novom granom estetske medicine sve više se bave uz plastične kirurge i doktori dentalne medicine, kao i dermatolozi, otorinolaringolozi, oftalmolozi i ostali specijalisti.

Ovogodišnja tema Simpozija je  Inovacije u svijetu minimalno invazivnih nekirurških metoda estetike lica.

Naš naučni odbor sastavio je sveobuhvatan i klinički relevantan program koji će vas informirati o najnovijim standardima i inovacijama u estetskoj medicini

Certifikati  za  učesnike će se bodovati u skladu pravilnika  Ljekarske/liječničke komore Federacije Bosne i Heregovine , Stomatološke komore Federacije Bosne i Hercegovine  a Svi sudionici nakon uspješnog  završetka Hands-on Modula dobivaju međunarodni Certifikat o osposobljenosti za rad  izdane od strane SEEFAS-a.

Cilj nam je organizirati Simpozij  koji je i društveno zadovoljavajući i znanstveno obogaćivanje.

Radujemo se što ćemo Vas vidjeti u Sarajevu da imamo uspješan Simpozij.

S poštovanjem

Prof. dr. sc. Edin Suljagić

dr.med. spec. dermatologije