Prijava / Registracija
Još nemate profil? Registrujte se besplatno, i ostvarite mnoge pogodnosti koje Vam pruža mojDoktor.ba

Prim. Dr. med. RADOSLAV LONČAR

Spec. nuklearne medicine

mojdoktor.ba     Rubrika     Doktori   Prim. Dr. med. RADOSLAV LONČAR
Prim. Dr. med. RADOSLAV LONČAR
Spec. nuklearne medicine

Ocjena

stručnost
cijena
ljubaznost

Kontak info

tel:
+387 36 555-995
fax:
+387 36 555-996

Biografija

Rođen 1950 god. u G.Vinjani, osnovnu školu i gimnaziju završio u Mostaru.1975 završio Medicinski Fakultet Sveučilišta u Zagrebu, specijalizaciju iz Nuklearne Medicine u Sarajevu 1981. Polugodišnju subspecijalizaciju iz nuklearnomedicinske onkologije obavio u princess Margaret Hospital Toronto – Canada.

Stručno završavanje obavljao učešćem na raznim internacionalnim i domaćim kongresima i hospitalizacijama u USA, Velikoj Britanii, Austriji, Bugarskoj i Italiji. Višegodišnje iskustvo u radu u stanici za hitnu medicinsku pomoć, na odjelu intenzivne internističke njege i odjelu za infektivne bolesti.

Dvadeset pet godina iskustva u otkrivanju i liječenju bolesti štitne žlijezde, color doppler obradu tireoidne i paratireoidne žlijezde, punktiranjem štitne žlijezde pod kontrolom ultrazvuka i citološku obradu. Trenutno voditelj odjela za nuklearnu medicinu KB Mostar, gdje nudi i scintigrafiju, uptake testove, RIA hormonalne testove,TRH test, supresioni test, MIBI scan, radiojodnu terapiju, sklerozaciju cista punktiranjem pod UZV kontrolom i sl.

Poštovani, morate biti registrovani korisnik da bi ste iskoristili ovu besplatnu pogodnost.

Za prijavu ili registraciju korsitite link "prijava/registracija" u vrhu stranice.