Dental & Aesthetics Medicine Center Kraljević pokreće akciju besplatnih pregleda i čišćenje kamenca za sve učenike osnovnih i srednjih škola, čime nastavlja davati doprinos svojoj lokalnoj zajednici. 

Školski ljetni praznici su prvenstveno namijenjeni odmoru ali u ovom razdoblju dobro je promišljati o svome zdravlju i na vrijeme se osigurati da nadolazeća školska godina protekne bez intervencija i popravaka. S takvom namjerom je stručni DA tim odlučio pokrenuti društveno odgovornu akciju čiji je cilj poticanje svijesti o dentalnom zdravlju i prevenciji bolesti.

DA tim poziva sve učenike osnovnih i srednjih škola u Županiji Središnja Bosna/Srednjebosanskom Kantonu na besplatan pregled, kao i besplatno čišćenje kamenca ili pjeskarenje zuba, u svoj novootvoreni dentalni i estetski centar sa sjedištem u Kiseljaku.

Posjet stomatologu je nužna i korisna stvar, ne samo zbog zdravlja vaših zuba, već cjelokupnog organizma. Stoga je potrebno tome odgovorno pristupiti, a svijest o važnosti vođenja računa o oralnoj higijeni što je moguće ranije usaditi u najmlađe članove obitelji, na čemu će vam u budućnosti zasigurno biti zahvalni.

Osim što će s velikom profesionalnošću i brigom pristupiti svakom pacijentu, stručni i nasmijani članovi DA tima će rado podijeliti sve korisne savjete za pravilno održavanje dentalne higijene. Također, individualnim pristupom s puno strpljenja će se pobrinuti da zajednički ublažite sve potencijalne strahove kako bi svaki sljedeći posjet bio što ugodniji.

Obratite se s povjerenjem ovom stručnom i ambicioznom timu te dogovrite termin pregleda sa naznakom „DA, nama je stalo“ na broj telefona 030 33 44 55 svakim radnim danom od 10:00 do 17:00 sati ili porukom putem društvene mreže na Facebook stranici putem ovog linka

Preuzeto sa artinfo.ba