Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion u suradnji s Poliklinikom Sunce Agram organizirali su Simpozij „Sportske ozljede“ koji se održao u Poliklinici Sunce Agram u Sarajevu. 

Zbog velikoga interesa liječnika obiteljske medicine, fizijatara i fizioterapeuta, vrhunski tim stručnjaka bolnice Akromion odlučio je kroz niz predavanja objasniti najčešće sportske ozljede te načine njihova liječenja. Tako su 'Kako liječiti ozljede ligamenata koljenskog zgloba?', 'Rehablitacija najčešćih sportskih ozljeda koljena', 'Artroskopsko liječenje ozljeda gležnja', 'Sportske ozljede ramena i njihovo liječenje', 'Sportske ozljede lakta i šake', samo neke od tema koje su bile obrađene u Sarajevu.

Vrhunski tim liječnika koji je prepoznat i u inozemstvu, na čelu s prof. dr. sc. Miroslavom Hašplom, prof. dr. sc. Nikolom Čičkom, dr. sc. Hrvojem Klobučarom, dr. sc. Denisom Tršekom podijelio je svoja znanja sa stručnjacima u cilju što boljeg liječenja pacijenata i pružanja najbolje medicinske usluge.

„Želja nam je da i na području Bosne i Hercegovine prenesemo svoja saznjanja o novijim dijagnostičkim i terapijskim postupcima u ortopediji i traumatologiji. Sudionici simpozija imali su priliku vidjeti i čuti kako prepoznati i liječiti najčešće ozljede sustava za kretanje. - rekao je prof. dr. sc. Nikola Čičak.

Poliklinika Sunce-Agram je renomirana poliklinika u Sarajevu i BiH i stoga smo ju odabrali za partnera. Ovdje možemo uz preglede odmah i dijagnostički obraditi pacijente te im preporučiti odgovarajuće liječenje ", kazao je prof. dr. Nikola Čičak.

(Poliklinika Sunce-Agram)