Međunarodni Sajam Medicine, Zdravstvene zaštite i Medicinske opreme “MEDIKOS” se intenzivno razvijao tokom godina i postao ključno mesto susreta za profesionalnu zdravstvenu industriju, a kao i svake druge godine, sajam će obezbediti kreativno, moderno i kvalitetno okruženje, posebno za izlagače i druge zainteresovane strane iz oblasti medicinskog poslovanja. 

Ove godine Medikos se održava 8 - 10. svibnja 2018. u "Pallati i Rinise" (ranije poznata kao palača Boro Ramiz) u samom centru Prištine.

ZAŠTO IZLAGATI NA SAJMU MEDIKOS 2018.?

  • Sudjelovanje na događaju pružit će Vam izvrsnu priliku za razvijanje i uspostavljanje vrijednih kontakata, pronalaženje zastupnika ili distributera
  • Uspostavljanje suradnje sa lokalnim i međunarodnim kompanijama i Institucijama
  • Marketing i direktna prodaja potencijalnim klijentima
  • Promicanje Vaših proizvoda ili usluga u Regionu Balkana
  • Razmena prakse, iskustava i analiza drugih dostignuća
  • Različiti stručni i informativni događaji kao što su seminari, radionice i konferencije od strane naučnih eksperata i profesionalaca iz oblasti medicine

IZLOŽBENI PROGRAM:

Fizioterapija i ortopedija, elektro medicinska oprema i tehnologija, dijagnostička oprema, laserska tehnologija, zubna ortodoncija i protetika, upravljanje objektima, oprema za prvu pomoć, medicinska oprema i namještaj, medicinske uniforme, mobilna oprema za operacije, potrošni materijal za operacije i bolnice, laboratorijska tehnologija i oprema, farmaceutska sredstva i lijekovi, medicinske udruge, udruge liječnika i medicinskih sestara, rehabilitacijski centri i toplice, zdravstvene ustanove, medicinske obrazovne institucije itd.

Više informacija na stranici  www.ceokos.com.

Organizator Sajma:

CEO shpk - Congress and Event Organization 

Tel: +381 38 516 013 
Fax: +381 38 516 012

www.ceokos.com

[email protected]; [email protected]

Priština, Kosovo