Poliklinika Atrijum počela je sa radom 1997. godine. Kao jedna od vodećih privatnih poliklinika u Sarajevu brine se o zdravlju mnogobrojnih pacijenata. To se potvrđuje zadovoljstvom naših pacijenata. Broj zdravstvenih kartona danas prelazi cifru od 20.000!

Sada Poliklinika Atrijum ide i korak dalje, te je otvorila svoju prvu privatnu ambulantu porodične medicine. Pacijentima će biti omogućen kontinuiran i kvalitetan pregled bez dugog čekanja, koji će se moći obaviti besplatno sa zdravstvenom knjižicom. Sama ambulanta je opremljena najsavremenijom opremom kojom rukovodi stručni tim porodične medicine.

Ukoliko se želite prijaviti u Ambulantu porodične medicine PZU Poliklinike Atrijum dovoljno je da dođete na našu adresu: Džemala Bijedića br. 185, Avaz Business Center, u Sarajevu, te će Vam osoblje ambulante pomoći da ispunite odgovarajući obrazac. Time ćete ispuniti uslov za otvaranje zdravstvenog kartona u sklopu ove ambulante, istog momenta.

Prednosti Ambulante porodične medicine PZU Poliklinika Atrijum su sljedeće:

- Pregled zakazujete telefonski ili na licu mjesta

- Termini svakog pacijenta se poštuju i nema dugog čekanja

- Akutna i hitna stanja se tretiraju odmah i bez narudžbe

- Konsultacije se mogu obaviti i telefonskim putem

- Naš tim ima dovoljno vremena da Vam se posveti

- Pacijent se prati kontinuirano

- Svako iznad 14 godina ima pravo da otvori zdravstveni karton u našoj ambulanti

- Naš tim s Vama razgovara, sasluša Vas i uvažava Vaše mišljenje te više niste pasivni posmatrač, već aktivno učestvujete u pregledu

- Naručeni termin podrazumijeva razgovor sa pacijentom, pregled te, po indikaciji, snimanje EKG–a, laboratorijsku obradu, davanje terapije kao i preporuka i uputnica za dalje liječenje

- Naše radno vrijeme je svakim radnim danom od 09.00 do 13.00h i od 14.00 – 18.00h tako da omogućava i radno aktivnim osoba da ostvare zdravstvenu zaštitu

- Ambulanta je i edukativnog karaktera te Vam pruža sve potrebne informacije o Vašem zdravlju

Svaki pacijent koji je prijavljen u Ambulantu porodične medicine može ostvariti, uz tzv. dopunsko zdravstveno osiguranje, dodatne zdravstvene usluge u PZU Poliklinika Atrijum.

Sve dodatne informacije možete dobiti u našim prostorijama u Ul. Džemala Bijedića br. 185 ili putem kontakt telefona 033 922 160.

Tim Ambulante porodične medicine PZU Poliklinika Atrijum Vas očekuje!

www.poliklinika-atrijum.ba