Od 15. – 30. 10. 2018 godine više od 300 stomatologa učestvuje u akciji  "Savršen izbor za zdrave desne".

Pacijente će informisati o posljedicama upale desni i parodontalnih oboljenja, predstaviti im međuzubne četkice kao učinkovito i sigurno pomagalo za održavanje savršeno čistih zuba i zdravih desni te pomoću besplatnih uzoraka demonstrirati njihovu upotrebu.

Zato već danas zakažite termin kod svog stomatologa, koji će Vam savjetovati kako svojim desnima i zubima posvetiti odgovarajuću pažnju. Trud će Vam se isplatiti savršenim osmijehom za cijeli život.

Po posjeti odabranoj stomatološkoj ordinaciji i u konsultaciji sa stomatologom, moći ćete odabrati idealnu veličinu međuzubnih četkica, naučiti kako ih pravilno koristiti i sa sobom ćete ponijeti informativni Curaprox letak i dvije veličine međuzubnih četkica.

Listu stomatoloških ordinacija možete vidjeti ovdje.

Redovno odstranjivanje zubnih naslaga sa sigurnim i učinkovitim pomagalima je ključno za čiste zube i zdrave desni. Zato, zajedno sa stomatolozima nastojimo pojedince informisati, da je osim četkice za zube potrebno koristiti međuzubne četkice odgovarajuće veličine, s kojima brinemo za zube i desni u međuzubnom prostoru, mjestu gdje bakterije uzrokuju najveće probleme.

mojDoktor.ba/zdrav-osmjeh.ba

oznake:   curaprox