U vremenu kada brojni faktori utječu na činjenicu da imamo sve više starijih roditelja koji se ne mogu osloniti na svakodnevnu fizičku prisutnost i pomoć svoje djece, kao i da je sve više mladih van granice naše zemlje, agencija Medical Care nudi pouzdanu, kontinuiranu i kvalitetnu pomoć u njihovim domaćinstvima.

Nažalost i brz tempo života nas onemogućava da se o roditeljima, naročito ako su bolesni ili nepokretni, brinemo onoliko koliko bismo željeli i onoliko koliko oni to zaista zaslužuju.

Ukoliko imate članove porodice kojima je potrebna pomoć, agencija Medical Care sa sjedištem u Sarajevu nudi sljedeće usluge:

- Njega starije i nemoćne osobe
- Održavanje lične higijene
- Obavljanje kućnih poslova
- Plaćanje računa
- Pratnja do doktora
- Odlazak po recepte i lijekove
- Podrška u svakodnevnim aktivnostima
- Ostalo (po dogovoru ili potrebi)

Paketi usluga nude redovnu pomoć pri različitim svakodnevnim aktivnostima koju njihovi roditelji zaslužuju. Tim je posvećen svakom klijentu i porodici pojedinačno, sa ciljem unaprijeđenja njihove kvalitete života.

Za sve potencijalne klijente koji ne spadaju u ovu kategoriju, a svakako žele pojednostaviti obavljanje svojih obaveza za koje inače nemaju vremena, agencija Medical Care također stoji na raspolaganju.

Paketi usluga Agencije su osmišljeni tako da korisnicima obezbijede sigurnost i mogućnost obavljanja poslova na nenametljiv način.

Za sva pitanja i dogovore agenciju Medical Care možete kontaktirati putem broja telefona +387 61 55 44 30. 

Zastupništvo Medical Park turske zdravstvene grupacije

O kvaliteti agencije Medical Care govori i povjerenje koje joj je ukazala i najveća turska zdravstvena grupacija Medical Park, s obzirom da je Agencija jedini zastupnik ove zdravstvene grupacije za BiH.

Pacijenti putem agencije Medical Care mogu za određene bolesti po preporuci doktora, a preko Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH, ići na liječenje u Tursku.

Troškove liječenja snosi Zdravstveni fond FBiH i to za oboljenja: transplantacija koštane strži, transplantacija jetre i bubrega za djecu i odrasle, neurohirurško liječenje gama nožem i truebeamom, liječenje osteosarkoma kod djece i rijetke patologije kod djece, kao i kardioablacije.

Tretiranje ostalih oboljenja je samofinansirajuće, jer troškovi njihovog liječenja nisi uključeni u finasiranje putem Fonda. Usluga "drugog mišljenja" od strane Medical Park zdravstvene grupacije je besplatna.

NajDoktor.ba