Nakon nepuna dva mjeseca od osnivanja, Najdoktor.ba FB stranica broji više od 2,000 simpatizera. Sam portal ima desetine hiljada pregleda i značajan broj registrovanih članova kluba.

Iskreno se zahvaljujemo svim posjetiocima i aktivnim članovima kluba NajDoktor na ovako impresivnoj podršci!

U znak zahvalnosti NajDoktor.ba će svakog ponedeljka darovati jednog člana Kluba poklon paketom sa slike.

Svi registrovani članovi kluba bez obzira na datum registracije ostvaruju pravo učešća u nagradnoj igri ako su:

1.       Uradili besplatnu registraciju preko opcije KLUB Naj Doktor

2.       Aktivirali svoj profil

3.       Koristili besplatne usluge kluba (Više o tome saznajte Ovdje)

4.       Lajkovali FB stranicu Naj Doktor

 

 Ako to već niste uradili registrujte se - registracija je besplatna!

 Imena ćemo, uz prethodnu saglasnost dobitnika, objavljivati na FB stranici Naj Doktor.

Vaša podrška i izuzetno interesovanje za ovakav koncept razmjene informacija motivišu nas da u što skorijem vremenskom period pokrenemo aktivnosti koje se tiču unaprijeđenja određenih sekcija portala i uvođenja novih tematskih cjelina. Cilj nam je što bolje povezati razne interesne skupine pacijenata I pružaoce zdravstvenih usluga, čime bi se aktuelizirali procesi koji vode unaprijeđenju zdravstvene zaštite i edukacije u oblastima koje su od izuzetnog značaja za podizanje zdravstvene svijesti u BiH.

Istražite naš portal, ostavite komentar te obogatite postojeće i pokrenite nove sadržaje, otvorite svoju ličnu medicinsku kartoteku, sugerišite nam šta možemo unaprijediti, pomozite drugima da naprave pravi izbor i uz sve to dobijte i prikladan poklon.

Vaša prava su na prvom mjestu, jer bez jasno određenih prava nije moguće kvalitetno mjeriti ni nivo usluge koja iz njih proizilazi.

NajDoktor.ba je prvi portal ove vrste u BiH koji za cilj ima omogućiti adekvatnu razmjenu informacija i pomoći Vam da napravite informiranu i ispravnu odluku u izboru zdravstvene njege za Vas i Vaše najmilije.

Hvala Vam što svojim doprinosom prepoznajete važnost uključivanja svih u ovaj proces! 

NajDoktor.ba