Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače organizira humanitarni koncert "Pokažimo veliko srce" za pomoć oboljelom dječaku Andiju Milasu. Humanitarni koncert, koji  je zamišljen kao kolaž program pjesme i plesa hercegovačkih umjetnika, održat će se u utorak, 14. juna u 20 sati, u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače. 

U  programu će sudjelovati  mostarske grupe "Sinergija" i "Twist", zatim Ivo Jurić, klapa "Drača", Mostarske mažoretkinje, plesni studio "MoStars", a specijalni gost koncerta bit će sjajni Marko Bošnjak.

Maleni Andi boluje od SY West sindroma, SY Willams sindroma, te stenoze srčane arterije, celijakije i drugih bolesti. Njegova bolest je neizlječiva, dijete je s posebnim potrebama.

Mjesečno je dječaku potrebno samo za lijekove 1.500 KM, što nezaposlena majka od njegove invalidnine ne može pokriti, pa se oslanja na pomoć dobrih ljudi, navode organizatori humanitarnog koncerta.

Sav prihod od koncerta namijenjen  je za liječenje malog Andija, a cijena ulaznice je 5 KM.

Ulaznice će se moći kupiti od srijede 1. juna na blagajni Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, zatim na info pultu Mepas Malla  kao i  u caffe baru  "Mirage“.

Također, svi ljudi dobroga srca mogu pomoći uplatom novca na žiro račun 1402010018351995 Sperbank BH d.d i uplatama iz inozemstva SWIFT SABRBA 22, IBAN BA 39 1402010018351995 s naznakom za malog Andija.

NajDoktor.ba/Fena