Privatna zdravstvena ustanova "Dental & Aesthetics Medicine centre Kraljević" sinoć je svečano otvorena u Kiseljaku. Riječ je o prvoj ustanovi ovakvog tipa u Bosni i Hercegovini koja će domaćim ali i stranim korisnicima osim općih stomatoloških usluga nuditi i usluge neinvazivnih tretmana lica, usluge protetike, oralne kirurgije, ortodonacije, paradontologije, implantologije te još mnogo toga.

Iza ove pozitivne, poslovne priče stoje dva mlada uspješna Kiseljačanina: ponajbolji bh. stomatolog Dalibor Kraljević te mladi poduzetnik Antoni Tomičić. Kako su u svojim obraćanjima istaknuli oni ali i načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić Ramljak, ova priča je dokaz da se uspjeti može i u svojoj sredini te iz Bosne i Hercegovine širiti pozitivne poslovne trendove dalje po svijetu.



Ovaj centar osim vrhunskih usluga, općinu Kiseljak stavlja na mapu zdravstvenog turizma u BiH te daje primjer svim mladim ljudima da se naporan trud i rad na kraju uvijek isplate.

Osim tima vrhunskih stručnjaka, Centar posjeduje i vrhunsku opremu kakva u našoj zemlji još nije viđena.

Kompletna arhitektura prilagođena je svrsi kojoj je Centar namijenjen a svaki element, boja, detalj odabran je sa posebnom pažnjom.

Centar raspolaže sa tri moderne ordinacije opremljene zadnjim tehnološkim inovacijama, 3D ortopanom i dvoranom za estetske tretmane, a ono najvrijednije što ima je mladi tim, raspoložen i pun samopouzdanja koji će svakog tko zazire od određenih zdravstveno/kirurških zahvata, zasigurno osloboditi svakoga straha.



Stomatološka oprema zadovoljava trenutne svjetske standarde uključujući prestižnu "XO care" opremu,koja je po prvi put pristigla u BiH.

Svečanom otvorenju osim brojnih osoba iz svih sfera javnog života, nazočili su i brojni liječnici, profesori i asistenti sa Stomatološkog i Medicinskog fakulteta u Sarajevu, te brojni politički dužnosnici uključujući i federalnog ministra zdravstva Vjekoslava Mandića te predsjedateljicu Doma naroda Parlamenta FBiH Lidiju Bradara.


Osim gostima, domaćini su se zahvalili i svima onima koji su na bilo koji način pomogli da se ovaj san ostvari, svojim obiteljima a posebno gospođi Vesni Tomičić, predsjednici Nadzornog odbora Centra, bez čije odluke da investira u ovaj projekt, isti ne bi bilo moguće realizirati.

NajDoktor.ba