"Istanbul Cerrahi" klinika iz Turske nudi besplatne konsultacije i preglede uz pomoć biorezonans aparata oboljelim od plućnih bolesti. 

Pred kraj maja u glavni grad BiH dolazi najveći sajam. Riječ je o sajmu na kojem ćete na jednom mjestu pronaći sve za sebe. Od garderobe, hrane, do informacija o zdravlju, načinu liječenja i svemu ostalom što vas zanima.  

Na ovogodišnjem sajmu predstavit će se i Turska zdravstvena grupacija "Istanbul Cerrahi" koja će imati gosta predavača, vrhunskog stručnjaka kada je riječ o plućnim bolestima.

Prof. dr. Gokhan Haciibrahimoglu, inače torakalni hirurg, besplatno će davati savjete te vršiti pregled uz pomoć aparata biorezonanse.

Biorezonanca je samo jedna od mnogih metoda koje se koriste elektromagnetskim informacijama u svrhu dijagnostike ili terapije.

Svjedoci smo da je rak pluća najzastupljenija bolest današnjice. Uz rano otkrivanje i adekvatnu terapiju je izlječiva bolest. Stoga klinika poziva sve, naročito one koji imaju ili poznaju nekoga ko ima plućne probleme da ih posjete na sajmu, te dobiju adekvatan savjet.

Sajam će se održati u Sarajevu, u SCC-u, 28. i 29. maja.