Hotel „Evrope“ Sarajevo 29. oktobra ove godine, biće u centru dešavanja u oblasti estetske medicine, jer je rezervisan za dugo iščekivani event „ Neauvia Experience Day“ koji je veoma zainteresovao naučnu javnost, a u stručnoj organizaciji dr Marije Ristanović i ordinacije „Dermamedic“ generalnog zastupnika za BiH preparata prestižnog brenda „Neauvia“

Ovom prilikom pozivamo kolege da se upaznaju sa naprednim Neauvia holostičkim pristupom i jedinstvenim protokolom koji će pacijentima omogućiti prirodne i dugotrajne efekte podmlađenosti nakon izvedenih estetskih tretmana.

Poziv je otvorren za drage kolege iz zemlje i regiona, sa željom da nam se pridružite na ovom eksluzivnom događaju i tako ostanete u korak sa najsavremenijim dostignućima na područiju estetske medicine uz eminentnog eksperta dr. Ernesta J. Pereza iz Madrida, čuvenog po izrazito važnim radovima, standardima i normama u estetskoj medicini i hirurgiji.

Veliko nam je zadovoljstvo što će dr. Ernest J. Perez, koji će biti naš oficijalni predavač, pored gostujućih ljekara iz regiona, predstaviti kolegama svoje znanje, umjeće i iskustvo, dok njegovu zavidnu biografiju ispisuju različiti poslovni angažmani kao što su govornik na kongresima i simpozijima, učesnik na preko 200 edukacija u oblasti estetske medicine i mentor na obukama kao što je primjena Botulinum toxin-a, dermalnih filera, mezotina, lasera i elektomedicinske tehnologije. Trenutno se nalazi na poziciji medicinskog direktora klinike FEMM na odjelu za estetsku medicinu i hirurgiju u Španiji.

Informacije vezane za prijavu na edukaciju kao i način uplate kotizacije možete dobiti na +387 65 889 782 ili putem emaila: [email protected]

Sponzorski članak