Već devet godina apoteka LOTUS je na usluzi stanovništvu. Sa svojim klijentima su ostvarili profesionalnu i povjerljivu komunikaciju, osluškujući njihove potrebe, kontinuirano se educiraju i razvijaju svoje usluge kako bi opravdali ukazano povjerenje.

Od samog otvaranja se izdvajaju prepoznatljivim bojama, širinom asortimana kao i ljubaznim i mladim osobljem. Krajem 2018 godine su napravili korak naprijed i pokrenuli vlastitu proizvodnju. Prvo su se posvetili fitoterapiji i napravili liniju LOTUS čajeva, gdje možete pronaći kako monokomponentne tako i mješavine biljaka.

Posebno izdvajaju LOTUS čaj protiv prehlade, LOTUS čaj protiv nadutosti, LOTUS čaj kod hroničnih urinarnih infekcija kao i LOTUS čaj za eliminaciju viška tečnosti iz organizma.

Sljedeći korak su napravili prema formuliranju kozmetičkih proizvoda. Trenutno u paleti se nalazi oko deset proizvoda, a posebno se izdvaja LOTUS losion za njegu stopala, LOTUS rastvor pantenola, LOTUS hranljiva krema za tijelo kao i obnavljajući losion za tijelo. Posebnu pažnju posvjećuju kremastom ulju za tijelo koji su korisnici posebno zavoljeli.

LOTUS je već dugi niz godina ponosni partner portala www.MojDoktor.ba, a od početka 2020. godine Apoteka LOTUS je umrežena u sistem kartice MOJ DOKTOR s kojom korisnici kartice mogu ostvariti određene pogodnosti.

Apoteka LOTUS ovdje neće stati i nastavit će da se razvija i da educira stanovništvo, jer žele opravdati slogan "Više od apoteke".

Sve LOTUS proizvode možete pronaći samo u poslovnici apoteke LOTUS koja se nalazi na pristupačnoj lokaciji s parkingom u ulici Džemala Bijedića 102, Kvadrant C na Čengić Vili.

Više o apoteci LOTUS čitajte na linku: https://mojdoktor.ba/rubrika/apoteke/apoteka-lotus/54cf615f2d6917d068000001

 

Galerija